2024-09-09
Incubator
Yuncture News

Intresserad av att hyra konferensrum i centrala Göteborg?

Kick-off, styrelsemöte eller kundmöte? Oavsett agenda har vi lösningar som passar er. Mötesrum för mindre som större grupper, en rymlig eventyta och spelrum som gör gott för såväl teamkänslan som eftermiddagströtta hjärnor.

Yuncture House är en hub för entreprenörer, här hittar du allt man kan tänkas behöva. Från kontor till fasta och flexibla platser, tysta och rogivande vilorum, studio för att skapa ljud, bild och film såväl som spelrum, yta för event av alla de slag, fika och mat. Lokalerna är nyrenoverade och ligger dessutom ett stenkast från avenyn i centrala Göteborg med närhet till restauranger, fik och nöjen.

Vårt boardroom, utmärkt för workshops och styrelsemöten.

Nyfiken på att hyra konferensrum?

Våra konferensrum är toppmoderna med sin inredning och utrustning, vilket skapar förutsättningar för produktiva konferenser och möten, vare sig deltagarna är på plats eller online. Vi erbjuder konferensrum som passar grupper ifrån 2 till 12 personer och kan nyttjas från tidig morgon till sen kväll.

Våra olika konferensrum

Mindre konferensrum

Vårt lite mindre konferensrum har totalt 6 bekväma sittplatser och är idealiskt för mindre affärs- och arbetsmöten. Rummet är utrustat med whiteboard samt en högkvalitativ skärm från Cisco med kamera, och därmed utformat för att göra dina presentationer och diskussioner möjliga att delta på digitalt och på plats. Dessa rum har en intim och produktiv atmosfär och är perfekt för fokuserade samtal och samarbete.

Prislappen:

  • 3000kr för en heldag

  • 2000kr för en halvdag

  • 800 kr per timme

Större konferensrum

Vårt större konferensrum, också kallat boardroom, är perfekt för affärsmöten, konferenser och styrelsemöten. Rummet har stora fönster som vetter ut mot trädgården. Här finner du 12 stolar, fåtöljer, blackboard och smart utrustning från Cisco. Med andra ord, här finns allt du behöver för nästa sammankomst. 

Prislappen:

  • 4000kr för en heldag

  • 2500kr för en halvdag

  • 900 kr per timme

Hyr vår studio för ljud, bild och video

Vi har även en studio med backdrop, greenscreen och studioljus. Vår studio är ett unikt utrymme skräddarsytt för ljudinspelning och kreativ produktion. Studion är ljudisolerad för optimal ljudkvalitet för inspelningar av både bild och ljud. Med två sköna fåtöljer erbjuder det komfort under längre sessioner, vilket gör det idealiskt för djupa diskussioner och avslappnade samtal. Rummet är också utrustat med olika backdrops - svart, ljus och greenscreen och studiobelysning. Den mjuka mattan bidrar till rummets mysiga atmosfär och ytterligare ljudisolering.

Prislappen:

  • 5000kr för en heldag

  • 3000kr för en halvdag

  • 1000 kr per timme

Studio för video, bild och ljud.

Mer än bara konferensrum – extra allt

Energipåfyllning erbjuder vi av flera slag. Naturligtvis finns kaffe och vatten att tillgå när du hyr konferensrum hos oss på Yuncture. Om ni önskar fika, mat eller lättare snacks hjälper vi er gärna att tillgodose detta. Önskar ni bara dyka upp på vald dag? Vi hjälper er att utforma dagen utifrån era preferenser.

Under pauser är det fritt fram att kika runt i Yuncture House, du hittar över 1000 kvadratmeter av entreprenörskap, innovation och inspiration. Ta en paus i vårt spelrum, slappna av i våra tysta bås eller ta en promenad runt näckrosdammen.

Varför inte boka in er någon av dagarna då vi har vår tränare Alice här? Eller under en givande lunch-workshop?

Vårt spelrum är utmärkt för att ladda upp batterierna emellanåt. Här finner du allt från PlayStation till mer traditionella spel som Fia med knuff och backgammon.

En vilohörna för att ta ett par djupa andetag eller varför inte läsa en bok.

Ett par av våra många samtalsrum, utmärkt för digitala möten och samtal. Ljudisolerade och naturligtvis med bra ljus och laddmöjligheter.

Rum för givande samtal och produktiva möten.

Boka konferensrum

Vilket konferensrum passar er? Oavsett vilket ni vill boka så kontaktar ni vår House Manager Nikita, hon hjälper er med bokning och tar gärna fram skräddarsydda lösningar. I Yuncture House är det endast fantasin som sätter gränser! Vi ses.

nikita@yuncture.com

+46 704 64 64 96