2024-06-24
Yuncture
Yuncture News

Välkommen Nea - vår Mood Manager

Vi är glada att presentera vår nya kollega Nea, som har anslutit till Yunctureteamet i rollen som Mood Manager. Nea kommer, tillsammans med Nikita, att ansvara för vår entreprenörshubb Yuncture House. Vad gör man som en Mood Manager då? Ser till att stämningen alltid är på topp såklart. Nea kommer bland annat se till att huset är i bästa skick, planera och hålla i events och aktiviteter och allmänt finnas där för våra medlemmar, så att de kan fokusera på sitt uppdrag, att bygga framgångsrika bolag. Låt oss lära känna henna lite bättre genom en intervju där hon delar med sig av tankar och erfarenheter.

Berätta om dig själv:

"Det är alltid lika svårt att påbörja ett svar på denna fråga. Jag är en snart 27-årig tjej från Göteborg. Jag har bott majoriteten av mitt liv i Majorna och vill gärna se den stadsdelen som en del av min identitet, även om folk ibland tenderar att ifrågasätta detta. Jag är väldigt utåtriktad och glad, men också väldigt mån om min integritet. Jag drivs mycket av självutveckling, men inspireras väldigt lätt av andras energier och kreativitet, vilket gör att jag trivs bra i sociala sammanhang där det finns många olika personligheter och därmed hjärnor och hjärtan att lära sig av." 

Vad har du gjort tidigare?

"Jag började jobba inom restaurangbranschen när jag var 17 år och fastnade väl lika lätt där som de flesta andra. Sedan har jag givetvis haft mina uppehåll och varit iväg åt flera håll och kanter på min väg, men hela tiden hittat tillbaka. Jag tror att det grundat sig i att jag alltid tyckt om att få vara med och skapa upplevelser för andra, och det var nog därför jag för två år sedan började plugga konceptutveckling inom event och besöksnäring på IHM Business School i Göteborg." 

Vad ser du fram emot mest i din nya roll?

"Jag ser verkligen fram emot att få bidra till att skapa en positiv och inspirerande arbetsmiljö här på företaget. Det ska bli spännande att få arbeta med så många olika personligheter och hjälpa till att lyfta fram allas bästa sidor." 

Hur ska du spendera din sommar?

"Förutom att dricka massor med vin med mina vänner så har jag länge varit sugen på att åka till Århus i Danmark, så det hoppas jag få till. Sedan är ju Way Out West alltid en happening också." 

Dela en fun fact om dig själv:

"Jag har liftat till Machu Picchu." 

Har du någon hemlig talang eller hobby som inte många känner till?

"Haha, I wish. Jag kunde stå på huvud senast jag testade." 

Vilken låt får dig alltid på gott humör?

"Oj, massor, kan inte välja en. Säger tre då, som ändå har hållit i sig länge: 

  1. Drake – One Dance 

  1. Kjell Höglund - Genesarets Sjö 

  1. Theophilus London ft Tame Impala – Only You" 

Vi ser fram emot att ha Nea med i vårt team och är övertygade om att hennes energi och kreativitet kommer att bidra till en fantastisk arbetsmiljö. Välkommen, Nea!