2024-08-09
House
Yuncture News

Rekrytat flyttar in i Yuncture House

Vi är glada att kunna välkomna vårt senaste tillskott till Yuncture House - Rekrytat, ett nytänkande rekryteringsföretag med en fräsch och innovativ syn på rekrytering.

Rekrytat's vision är att minska gapet mellan ungdomar och arbetslivet. Istället för att fokusera på CV, som ofta fylls med irrelevant innehåll, lägger Rekrytat stor vikt vid attityd och personlighet. Genom att fokusera på dessa aspekter matchar Rekrytat unga, energiska individer med företag som värdesätter nytänkande och driv.

Företaget erbjuder en omfattande tjänst som innefattar hela anställningsprocessen; från platsannons till anställning. Tack vare sin unika kontakt med de unga vuxna har Rekrytat byggt upp en stor pool av unga talanger som aktivt söker jobb via dem. Deras engagemang för det lokala näringslivet belönades 2023 då de blev utnämnda till Årets UF-företag i Härryda kommun.

Möt teamet bakom Rekrytat

Bakom Rekrytat står ett dedikerat team som inkluderar både de två grundarna Elias och Axel men även Theo och Gunnar som är de som kommer vara här på Yuncture. Med erfarenhet från att driva UF-företag inom eventbranschen engagerar sig Theo och Gunnar fortfarande i eventvärlden genom sidoprojekt som “The Journey of an Entrepreneur” på Jacy'z Hotel den 8:e september. Evenemanget främjar mötet mellan unga entreprenörer och nyckelpersoner från näringslivet för att satsa på en mer företagsam och innovativ framtid.

Teamets spetskompetenser inkluderar genuint relationsbyggande och det mesta som har med evenemang att göra. Gunnar Malm, en av grundarna, är känd för sitt smittande leende och sin skarpa hjärna, vilket fick honom att delta i programmet “Vem vet mest junior”. Hur det gick i tävlingen får du fråga honom personligen. Den andra grundaren, Theo Bengtström, är en riktig fena på att skapa och bygga relationer.

"Vart skulle vi sitta om inte i Yuncture House?"

Svarade de när vi frågade om varför de valde att ha just Yuncture House som sin bas. De ser fram emot att växa sida vid sida med de andra bolagen i Yuncture House och är övertygade om att den kreativa atmosfären och de nätverksmöjligheter som Yuncture erbjuder kommer att vara av stor vikt för bolagets framgång.

Varmt välkomna till Yuncture House, Rekrytat!